ÁSZF

ÁLTALÁNOS BEVEZETŐ

Minden esetben a vásárló feladata a szerződési feltételek naprakész ismerete.
Honlapunk ismételt használataira is mindenkor az aktuális használatkor érvényben lévő ÁSZF vonatkozik.

Az delkabag.com weboldalt és a kapcsolódó szolgáltatásokat az alábbi Felhasználási és Szolgáltatási Feltételeknek, valamint a Weboldalainkon közzétett egyéb szabályoknak (együttesen az “SZF”) megfelelően nyújtjuk.
Azzal, hogy meglátogatod az oldalunkat és/vagy vásárolsz tőlünk a webáruházunkon keresztül, automatikusan elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF).

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
Fenntartjuk annak jogát, hogy bármely felhasználónkak, bármely okból megtagadjuk a szolgáltatásunkat. Felhasználóink elfogadják, hogy a ránk bízott adataik (nem ide számítva a bankkártyaadatokat) nem titkosítva kerülnek továbbításra. A bankkártya adatok minden esetben titkosítás mellett kerülnek továbbításra online fizetés esetén. Vásárlóink bele egyeznek abba, hogy nem reprodukálják, másolják, árulják, adják el viszonteladóként termékeinket előzetes, írásbeli engedélyünk nélkül.

A weboldalunkon feltűntetett információk helyességéért nem vállalunk felelősséget. Az itt elérhető adatok általános, tájékoztató jellegűek, így nem biztosítják a vásárláshoz szükséges elégséges információkat. Ennél fogva nem helyettesítik a körültekintő, egyedi, naprakész személyes konzultációt. Így a részleges tájékozottságból fakadó következményeket a vásárló köteles viselni.

A honlapunk szükségszerűen tartalmazhat elavult információkat is, melyek nem referenciális értékűek. A változtatás jogát minden esetre fenntartjuk, de az információk naprakészségét illetően kötelezettségek bennünket nem terhelnek.

Az alábbi feltételek kizárólag azon vásárlóinkra vonatkoznak, akik értékesítési felületünkön keresztül fizetik ki rendeléseiket. Minden kedves vásárlónkat arra kérjük, vásárlás előtt olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, mivel a honlapunk bárminemű használata során ezek vonatkoznak rájuk.
Amennyiben a vásárlónk nem ért egyet a szerződésben foglaltakkal, arra kérjük, ne vegye igénybe online szolgáltatásunkat. Bármilyen későbbiekben a honlapunkra kerülő tartalommal, illetve termékkel kapcsolatosan is jelen ÁSZF a mérvadó.

Azt javasoljuk, hogy az ÁSZF egy példányát őrizd meg jövőbeni hivatkozás céljára.
Esetenként az ÁSZF-et módosíthatjuk.
Kérjük, rendszeresen olvasd el és ellenőrizd az ÁSZF-et.
Amennyiben az ÁSZF bármilyen változásával nem értesz egyet, haladéktalanul abba kell hagynod a Weboldal használatát. A megrendelésednek leadását követően bekövetkező változások azt a megrendelést nem érintik, kivéve, ha a változtatásra törvény kötelez bennünket.
További jogi információ az Adatkezelési tájékoztató menüpont alatt található az delkabag.com oldalon.

Amennyiben használod a jelen weboldalt, felelős vagy a számítógépéhez való hozzáférés korlátozásáért, továbbá beleegyezel abba, hogy felelősséggel tartozol minden tevékenységért. Kizárólag Te felelsz az aktiváló kódok és jelszavak körültekintő, biztonságos használatáért. Te a delkabag.com-nak és a jelen weboldal üzemeltetésében résztvevő minden más személynek vagy szervezetnek jogot adsz arra, hogy a Te információidat a jelen weboldal üzemeltetésével kapcsolatban továbbítsa, felügyelje, lekérdezze és tárolja.
Amennyiben még nem töltötted be a 18. életéved, a delkabag.com weboldalt csak szülő vagy gondviselő közreműködésével használhatod.

Az delkabag.com fenntartja a jogot arra, hogy saját belátása szerint szolgáltatást megtagadjon, fiókokat megszüntessen, tartalmakat eltávolítson vagy szerkesszen, megrendeléseket töröljön.

Az delkabag.com weboldalon található minden tartalom a delkabag.com tulajdona, és nemzeti és nemzetközi szerzői jogi és egyéb szellemi tulajdonra vonatkozó törvények védik. A tartalmat a delkabag.com írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet egészében vagy részben másolni, közzétenni, terjeszteni, megjeleníteni, módosítani, abból származékos művet létrehozni, vagy azt bármilyen módon hasznosítani.
Vásárlóink termékeinket, illetve weboldalunkat semmilyen illegális tevékenységhez nem használhatják fel, beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogokat.

Ezen felül nem engedélyezett, hogy a felhasználóink rosszindulatú kódokat, online vírusokat továbbítsanak a weboldalunk felé. Mindennek megszegése a szolgáltatásunk igénybevételének azonnal felfüggesztését és a vonatkozó jogi gyakorlat megkezdését vonja maga után.

Kérjük, olvasd el a jelen weboldalon közzétett egyéb szabályzatainkat, beleértve a jelen weboldalon keresztül történő kiskereskedelmi értékesítésekre vonatkozókat is, mivel ezen előírások is szabályozzák az delkabag.com weboldalon tett látogatását.
Fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy a weboldalunkat, szabályainkat, valamint a jelen Feltételeket bármikor megváltoztathassuk. Amennyiben a jelen feltételek bármely pontja érvénytelennek, semmisnek vagy bármilyen okból érvényesíthetetlennek minősül, az a fennmaradó feltételek érvényességét és érvényesíthetőségét nem érinti.
A jelen Feltételek addig alkalmazandók, amíg akár az delkabag.com, akár Te fel nem mondod. Amennyiben fel kívánod mondani a jelen megállapodást, szüntesd be a jelen weboldal használatát.
A WooCommerce is felmondhatja a jelen megállapodást, amennyiben megszegted a Feltételek bármely rendelkezését, vagy olyan módon jártál el, ami egyértelműen azt mutatja, hogy nem kívánod, vagy nem tudod betartani a Feltételekben megfogalmazott rendelkezéseket. A WooCommerce oly módon is felmondhatja a jelen megállapodást, hogy többé nem kívánja fenntartani a jelen weboldalt.


ELŐRENDELÉSEK ÉS MÉRETRE KÉSZÜLT TERMÉKEK
Ha előrendelést adsz le egy olyan termékre, amely a személyes kérésed alapján készül, azt kifejezetten Neked gyártjuk le a megadott méretekkel és az általad kiválasztott színben, mintával. Ezért ilyen esetekben visszaküldésre, cserére, visszatérítésre vonatkozó igényt nem tudunk elfogadni. Ha egy következő kollekcióba tartozó vagy méretre készült termékre adsz le rendelést, és nem vagy biztos benne a szabás, anyag vagy forma miatt, lépj velünk kapcsolatba a delkabag@gmail.com email címén, mielőtt leadod az előrendelést, és segítünk a felmerült kérdésekben.

VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE
Póló-zokni-szájmaszk:
Mivel minden darab rendelésre készül, így mérethiba esetében nem áll módunkban terméket cserélni – a mérettáblázatot megtalálod minden termék fotói mellett.
Táska: Mivel minden darab rendelésre készül, így nem áll módunkban terméket cserélni/pénzt visszafizetni.
A táskák esetében egyéni megbeszélés alapján történő egyéni rendelés miatt szintén nem áll módunkban cserélni/pénzt visszafizetni.

Amennyiben a megrendeléseddel minőségi okból nem vagy elégedett, jogodban áll a megvásárolt termékeket a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldeni az delkabag.com-nak. A visszaküldés tárgyát képező termékeket az alábbi címre kell eljuttatni:
6065
Lakitelek
Liget u. 10.
Kiss Pál

Amennyiben a tételeket ezen időkereten belül visszaküldöd, termékeket kicseréljük vagy javítjuk.
A termékek visszaküldése a vásárló felelőssége, ennek költségei téged terhelnek. A termék szállítás közbeni sérüléséért, a csomag esetleges eltűnéséért Te tartozol felelősséggel. Termék visszaküldése előtt kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@delkabag.com e-mail elérhetőségen.

VISSZAKÜLDÉSI FELTÉTELEK
A termék visszaküldési jogának érvényesítéséhez az alábbi feltételeknek kell egyidejűleg teljesülniük:
a.) a termékek nem voltak használva, viselve, kimosva, módosítva, vagy nem sérültek;
b.) a termékekről nem lett eltávolítva az eldobható azonosító címke;
c.) a termékeket teljes egészében és használat nélkül kell visszaküldeni
d.) a termék kézhezvételétől számított 21 napon belül kell elindítani a visszaküldési folyamatot. 
e.) a visszaküldött tételeket a csomag kézbesítésétől számított 14 napon belül vissza kell szállítani az delkabag.com-nak.
Amennyiben a fentiekben rögzített követelmények mindegyikének eleget tettél, a delkabag.com csapata a visszaküldött termékeket kicseréli.
Amennyiben a visszaküldött termékek nem elfogadhatók, értesíteni fogunk. Ebben az esetben három (3) napon belül visszaküldjük a termékeket abban az állapotban, amelyben az delkabag.com-nak elküldted.
Amennyiben nem kívánod visszakapni a termékeket abban az állapotban, amelyben a delkabag.com-nak elküldted, az Eladó jogosult megtartani a termékeket és a már megkapott összegeket is.
Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a vásárolt termékek szállításakor fizetett vámokat, adókat és díjakat nem áll módunkban visszatéríteni.

A TERMÉKEINK ÉS ÁRAINK MEGVÁLTOZTATÁSÁNAK JOGA

A termékeink árát jogunkban áll megváltoztatni, minden előzetes értesítéstől eltekintve. Fenntartjuk annak jogát, hogy egy termékünk árusításának körülményeit megváltoztassuk, vagy beszüntessük azt. A harmadik személytől származó információk, feltételek, termékelérhetőségek és árak megváltoztatásáért felelősséget nem vállalunk.

SZÁMLÁZASI ÉS RENDELÉSI ADATOK
Fenntartjuk annak jogát, hogy bármelyik rendelést elutasítsuk.
Egy-egy megrendelő egyedien megvásárolható termékeinek mennyiségét esetenként korlátozhatjuk, vagy lemondhatjuk. Termékeink küldési feltételeinek megváltoztatását (15-21 munkanap) bármilyen okból kifolyólag, fenntartjuk.
Ilyen esetekben mindenkor tájékoztatjuk vásárlóinkat. 
A szállító, az általa szállított termékek ellenértékének maradéktalan kiegyenlítéséig az értékesített termékek tulajdonjogát fenntartja. Az összeg kiegyenlítésével az egyedi gyártású termék összege BÁNATPÉNZNEM minősül amennyiben a vevő eláll a vásárlási szándékától.

 Személyes adatok
Minden vásárlónk hozzájárul ahhoz, hogy vásárlásakor teljes és pontos információkat bocsát rendelkezésünkre, beleértve a személyes adatokat, szállítási címet, bankkártya adatokat, illetve az e-mail címet és telefonszámot. A személyes adatok kezelésére vonatkozó tájékozódás céljából, kérjük, hogy olvasd el az adatkezelési nyilatkozatunkat.

Hibák és pontatlanságok
Honlapunkon alkalmanként, tipográfiai hibákból fakadóan téves információk is szerepelhetnek, melyek a termékeink leírásával, árazásával, szállítási költséggel, kézbesítési idővel kapcsolatosak. Ezek mindenkori megváltoztatásának jogát fenntartjuk, továbbá annak jogát is, hogy az ezzel összefüggésben a téves adatokkal futó rendeléseket töröljük.

Amikor az oldalunkon böngészel, a weboldalunk automatikusan megkapja a számítógépet IP-címét (internet protocol), abból a célból, a rendszerünk visszajelzést kaphasson a böngésződ, illetve az operációs rendszered működéséről.
Abban az esetben, hogyha ehhez hozzá járulsz, rendszeresen küldünk neked e-mail értesítőt az üzletünkkel, legújabb termékeinkkel és más eseményeinkkel kapcsolatban.

Abban az esetben, ha egyéb okokból személyes információkat kérünk tőled, például marketing célokkal, mindenképpen a hozzájárulásodat kérjük, illetve jogod van azt megtagadni.

Ha az adatfelhasználásra vonatkozó belegyezésedet idő közben szeretnéd vissza vonni, azt is megteheted. Erről e-mailben értesíts bennünket: info@delkabag.com 


TARTALOMMAL KAPCSOLATOS FELELŐSSÉGKIZÁRÁS, SZERZŐI JOGI PANASZOK
Az delkabag.com nem szavatolja, hogy a weboldal tartalmai Magyarországon kívüli országokban is helyénvalóak vagy jogszerűek. Amennyiben ezen tartalmak egyes országokban jogszerűtlennek vagy illegálisnak minősülnek, kérjük ne keresse fel a jelen weboldalt, vagy amennyiben mégis úgy döntesz, hogy felkeresed, ezennel tájékoztatunk, hogy a delkabag.com által nyújtott szolgáltatásokat kizárólag saját felelősségedre használd. A tartalom maradéktalan pontosságáért és 
A jelen Általános Felhasználási Feltételekre a magyar jog irányadó.
Észrevételek A vásárlóinknak lehetősége van rá, hogy az Általános Szerződési Feltételek illetően észrevételeit megtegye. Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van az ÁSZF-kel kapcsolatban, ezt e-mailben tudod hozzánk eljuttatni: info@delkabag.com

ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK
Az delkabag.com azzal a feltétellel kínálja, a felhasználónak a jelen weboldalt, beleértve a jelen weboldalon rendelkezésre álló minden információt, eszközt és szolgáltatást, hogy az itt közölt összes feltételt, szabályt és értesítést elfogadja.

Az áruházunk tárhely szolgáltatója a WooCommerce webáruház szoftvere, aki biztosítja az online e-kereskedelmi platformot.
Azzal, hogy meglátogatod a weboldalunkat és/vagy vásárolsz valamit tőlünk, igénybe veszed a “Szolgáltatásunkat” és beleegyeel abba, hogy az alábbi feltételek, beleértve az itt hivatkozott további feltételeket és szabályokat is, Rád nézve kötelezőek.
A jelen Feltételek a weboldal minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve korlátozás nélkül a böngésző, szállító, vásárló, kereskedő, és/vagy közreműködő tartalomszolgáltató felhasználókat is.
Kérjük, olvasd el figyelmesen a jelen Feltételeket mielőtt felkeresed vagy használod a weboldalunkat. A weboldal bármely részének felkeresésével vagy használatával beleegyezel abba, hogy a jelen Feltételek Rád nézve kötelezőek.
Bármilyen új funkcióra vagy eszközre, amellyel a jelenlegi áruház kiegészül, szintén vonatkoznak a Feltételek. A Feltételek mindenkori változatát bármikor megtekintheti a jelen weblapon. Fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy jelen Feltételek bármely részét frissítsük, megváltoztassuk vagy felváltsuk, a frissítések és/vagy változások weboldalunkon történő közzétételével.

TERMÉKEK
A delkabag.com nem értékesít használt termékeket, hibás termékeket vagy a piaci normáknak megfelelőnél gyengébb minőségű termékeket.
A termékek fő jellemzői a delkabag.com egyes termék oldalain vannak feltüntetve. Az delkabag.com weboldalon értékesítésre felkínált termékek képe, illetve azok színe, a használt internetböngésző vagy monitor miatt eltérhetnek a valódi termékek színeitől.

VÁSÁRLÁSI JOGOSULTSÁG
Ahhoz, hogy vásárolhass a delkabag.com weboldalon, meg kell adnod személyes adatait. Nevezetesen, meg kell adnod a valódi nevét, e-mail, továbbá, meg kell adnod a fizetési adataid, amelyekről ki kell jelentened és szavatolnod d kell, hogy érvényesek és helyesek. Meg kell erősítened, hogy az a személy, akire a megadott számlázási információk utalnak.
Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármely általad leadott megrendelést elutasítsunk. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük az egy személy által megvásárolható mennyiségeket. Amennyiben egy megrendelést megváltoztatunk vagy törlünk, kapcsolatba lépünk Veled a megrendelés leadásakor megadott e-mail és/vagy számlázási címen/telefonszámon. Fenntartjuk a jogot továbbá arra is, hogy korlátozzuk az egy tételből egy postacímre szállított mennyiségeket is.
Továbbá, beleegyezel abba, hogy az általad megadott Személyes Információkat felhasználhatjuk csalásmegelőző ellenőrzések végzésére. Az általad megadott Személyes Információkat felfedhetjük hitelreferencia vagy csalás megelőző ügynökségeknek, amelyek nyilvántarthatják ezeket az információkat.
Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatónkat az adatainak felhasználásával kapcsolatos további információkért.

MEGRENDELÉSEK
Minden megrendelés elfogadás és rendelkezésre állás függvénye, és a kosarába tett tételek nincsenek lefoglalva, más vásárlók megvásárolhatják azokat. Az delkabag.com készleten levő, rendelkezésre álló termékeket kínálja értékesítésre, azonban fenntartjuk a jogot arra, hogy bármely általad leadott megrendelést elutasítsunk. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük az egy személy által megvásárolható mennyiségeket. Amennyiben egy megrendelést megváltoztatunk vagy törlünk, értesítünk a megrendelés leadásakor megadott e-mail és/vagy számlázási címen/telefonszámon. Fenntartjuk a jogot arra, hogy korlátozzuk az egy tételből egy postacímre szállított mennyiségeket.
Időnként előfordulhat gépelési hibát tartalmazó, pontatlan vagy hiányos termék leírásokkal, árképzéssel, akciókkal, ajánlatokkal, termék szállítási költségekkel, szállítási időkkel és rendelkezésre állással kapcsolatos információ a weboldalunkon vagy a Szolgáltatásban. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármilyen hibát, pontatlanságot vagy hiányosságot korrigáljunk, és előzetes értesítés nélkül bármikor (beleértve azt is miután leadtad a megrendelésed) megváltoztassuk, frissítsük az információt, adott esetben töröljük a megrendeléseket, amennyiben a Szolgáltatásban vagy a kapcsolódó weboldalon bármilyen információ pontatlan.

ÁRKÉPZÉSI SZABÁLYOK
A weboldalon feltüntetett árak magyar Forintban értendők és tartalmazzák a törvény által előírt mértékű ÁFÁ-t, kivéve, ha olyan közösségen kívüli országot választottál, ahova az ÁFA felszámítása nem releváns.
Minden ár és ajánlat a meghirdetett ideig érvényes. A termék megrendelésének elfogadásakor a weboldalon feltüntetett árat, a fizetési hibák esetét kivéve, tiszteletben tartjuk.
Azonban fenntartjuk a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor megváltoztassuk az árakat, adott esetben megszüntessük az épp aktuálisan közzétett ajánlatot. Nem tartozunk felelősséggel sem Neked, sem bármilyen harmadik félnek semmilyen módosításért, árváltozásért, vagy ajánlat felfüggesztésért, illetve megszüntetésért.

Amennyiben a hitelkártyád/bankkártyád nem azonos devizaalapú, mint a teljesítés devizaneme, akkor végleges ár az azon a napon érvényes deviza keresztárfolyam alkalmazásával kerül kiszámításra amfizetési szolgáltatód/bankod által.

MEGRENDELÉSEK ELFOGADÁSA
Amint választottál és leadtad a megrendelésed, kapni fogsz egy a megrendelésed adatait visszaigazoló e-mailt. Ez az e-mail nem jelenti a megrendelése elfogadását, csupán azt igazolja, hogy azt megkaptuk.
Az adásvételi szerződés Magyarországon jön létre.
Fenntartjuk a jogot arra, hogy ne fogadjuk el a megrendelésed abban az esetben, ha a fizetés engedélyezést, rendelkezésre tartási foglalás elhelyezését fedezet hiány, vagy egyéb ok miatt nem tudjuk érvényesíteni, továbbá, ha az általad rendelt tételre szállítási korlátozások vonatkoznak, illetve, ha a megrendelt tétel nem áll rendelkezésre értékesíthető minőségben.

FIZETÉS
A fizetés teljesíthető Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro és American Express bankkártyával, valamint bármilyen más, a weblapon meghirdetett módon.
Az online bankkártyás fizetések a Barion vagy PayPal rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A fizetési folyamat során meg kell erősítened, hogy az általad használt hitelkártya/bankkártya a Tied vagy annak használatára rendelkezik a hitelkártya/bankkártya tulajdonosának kifejezett engedélyével. Minden hitelkártya/bankkártya tulajdonost alávetünk a kártya kibocsátó általi érvényesítési ellenőrzésnek és engedélyezésnek. Amennyiben a bankkártyád kibocsátója megtagadja a fizetés engedélyezését az delkabag.com számára, nem tartozunk felelősséggel a szállítás késedeleméért vagy elmaradásáért.
A jelen weboldalon történő minden hitelkártyás/bankkártyás tranzakció feldolgozásához egy biztonságos online fizetési átjárót használunk, amely biztonságos befogadó környezetben titkosítja a bankkártya adataid.

Gondossággal járunk el, az megrendelésed és fizetési adatai biztonságának fenntartása érdekében, de gondatlanságból bekövetkező nem várt eseményekre vonatkozóan nem áll módunkban felelősséget vállalni. Nem tartozunk felelősséggel az általad elszenvedett esetleges veszteségekért, ha egy harmadik fél illetéktelenül hozzáfér az általad megadott adatokhoz, amikor felkeresed a weboldalt vagy azon megrendelést adsz le.

Kereséshez írj be valamint, majd Enter

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

무료 vpn

IRATKOZZ FEL A KEDVEZMÉNYÉRT!

FELIRATKOZÁS = 10% KUPONKÓD

Feliratkozásodat egy 10%-os kedvezményt biztosító kuponkóddal honoráljuk, amit e-mailben küldünk!