Termék visszavétele és pénzvisszafizetés

Általános információk

A termék visszaküldésére vonatkozó garancia 14 napig érvényes. 14 napon túl sajnos nem áll módunkban visszafizetést vagy cserét biztosítani számodra.

A visszavételre szánt terméket csakis használatlanul, az átvételivel megegyező állapotban fogadjuk el, eredeti csomagolásában.

Ajándékkártyákat nem áll módunkban visszavenni.

Hogy a visszavételedet teljesíthessük, először mindenképpen jelezd e-mailben illetve szükségünk van a fizetési bizonylatodra vagy a vásárláskor/csomagküldéskor kapott számládra.

A termék árának visszatérítése

Amint a visszavételre szánt áru visszakerült hozzánk, illetve a fenti feltéteknek megfelelnek, e-mailben értesítünk téged. Ezen felül tájékoztatunk arról is, hogy elfogadjuk-e az áru visszavételére vonatkozó követeléseidet/kérésedet. Amennyiben jóvá hagytuk a visszatérítést, a termék árát visszautaljuk a bankszámládra, illetve visszafizetjük a vásárlásnak megfelelő fizetési módon, pár munkanapon belül.

Amennyiben az áru értékének visszatérítése nem történt meg megfelelő időben, kérünk, hogy először ellenőrizd a bankszámládat, majd lépj kapcsolatba a számlavezető bankoddal, ugyanis pár munkanapot is igénybe vehet, míg az érték visszafizetése megtörténik. Amennyiben mindezt megtetted, és ennek ellenére is arról értesültél, hogy a visszautalás sikertelen volt, kérlek, lépj velünk kapcsolatba, az alábbi e-mail címen: info@delkabag.com

A termék visszaküldése

Először jelezd e-mailben. Ha jóváhagytuk akkor a  visszaküldendő terméket az alábbi címre juttasd el nekünk:

1093 RÁDAY U. 56. BUDAPEST

Visszaküldés esetén a küldés költségeit minden esetben a vevő állja. A küldés költsége nem visszaigényelhető. Abban az esetben, ha visszatérítést kértél, a visszaküldés postaköltséget levonjuk a visszatérítés összegéből.

A kézbesítés ideje vásárló lakóhelyétől függően változhat.

Amennyiben a visszaküldendő termék értéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, kérünk, mindenképpen ajánlott csomagként/levélként, követési számmal add fel számunkra a terméket. Egyéb esetben nem garantált a termék biztos célba érkezése.

Kereséshez írj be valamint, majd Enter

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.