A rendelés módja és menete

A megrendeléseket e-mailben, személyesen a showroomunkban, illetve a honlapunk értékesítési felületén keresztül tudjuk fogadni. Az e-mail címedet, arra kérünk, add meg olyan esetekben, ha nem e-mailben rendelsz, mert az átvételről szóló értesítőinket mindig e-mailben küldjük.

A táskáink újonnan készülnek, rendelést követően, a rendelés napjától számított  2-3 héten  belül. Ez ritka esetekben, akár rajtunk kívül álló okokból is, 1-2 nappal kitolódhat.

A kínálatunktól eltérő táskákat sajnos nem tudunk készíteni.

Szállítás

A megrendeléseket csomagküldő szolgálattal küldjük, ennek módjai: a honlap felületén keresztül történő bankkártyás, Barion vagy Paypal fiókkal történő fizetést követően, valamint utánvéttel. Ennek költségeit a vásárló állja, összege 2500 ft. Az EU területére egységesen 3.500 Ft. Más országokba történő kézbesítés esetén, kérjük, kérj egyedi árajánlatot. A futárok munkájának megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a mobilszámodat írd meg nekünk, hogy ezt feltüntethessük a csomagon.

Személyes átvétel

Személyes átvétellel történő rendelésre is van lehetőség, e-mail vagy üzenet formájában, illetve akár személyesen is. Az átvétel helyszíne: (1093 Ráday u. 56. Budapest)

Személyes átvételkor csak készpénzes fizetés lehetséges.

Szerződési feltételek

A vásárlóink vállalják, hogy a honlapunkon (az alsó menüpontból elérhető) Általános Szerződési Feltételeket megismerik és elfogadják.

Adatkezelés

A honlapunkon keresztül fogadott személyes és banki adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem továbbítjuk. A kártyás, illetve Paypal vagy Barion fizetésmódok alkalmával az adatkezelést és a tranzakciót a Paypal vagy Barion online bankfelülete bonyolítja, melyek nem köteleznek fiókok létrehozására. A bankkártyás fizetési módot a fizetési folyamat legvégén kínálja fel az oldalunk.

Kereséshez írj be valamint, majd Enter

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.