A rendelés módja és menete

A megrendeléseket e-mailben, személyesen a showroomunkban(vírus helyzet miatt most sajnos ez az opció nem lehetséges) illetve a honlapunk értékesítési felületén keresztül tudjuk fogadni. Az e-mail címedet, arra kérünk, add meg olyan esetekben, ha nem e-mailben rendelsz, mert az átvételről szóló értesítőinket mindig e-mailben küldjük.

A táskáink újonnan készülnek, rendelést követően, a rendelés napjától számított  2-3 héten  belül. Ez ritka esetekben, akár rajtunk kívül álló okokból is változhat.

Az újrahasznosított és leértékelt táskákra/kiegészítőkre és szájmaszkokra ez az időintervallum nem vonatkozik.
Az újrahasznosított táskákból nem készül egy és ugyanolyan. Mindegyik más anyagösszetételből áll össze, ezáltal mindegyik darab egyedi.

Mivel 1 db készül belőlük ( az ami a képen látható) így 1-2 munkanapon belül feladásra is kerül.

A szájmaszkok gyártási ideje maximum  2-3 munkanapot vesz igénybe.

Szállítás

A megrendeléseket csomagküldő szolgálattal küldjük, ennek módjai: a honlap felületén keresztül történő bankkártyás, Barion vagy Paypal fiókkal történő fizetést követően. Ennek költségeit a vásárló állja.
Belföldön Foxpost automatába: 1199 Ft

Belföldön házhozszállítással: 2349 Ft

Az EU területére egységesen 3000 Ft. Más országokba történő kézbesítés esetén, kérjük, kérj egyedi árajánlatot.

A futárok munkájának megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a mobilszámodat írd meg nekünk, hogy ezt feltüntethessük a csomagon.

Személyes átvétel

A VÍRUSHELYZET MIATT EGYELŐRE SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG!

Személyes átvétellel történő rendelésre is van lehetőség, de előre kell fizetni barionon, paypalon vagy banki előre utalással. Utánvételre nincs lehetőség. Az átvétel helyszíne: (1093 Ráday u. 56. Budapest)

Szerződési feltételek

A vásárlóink vállalják, hogy a honlapunkon (az alsó menüpontból elérhető) Általános Szerződési Feltételeket megismerik és elfogadják.

Adatkezelés

A honlapunkon keresztül fogadott személyes és banki adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem továbbítjuk. A kártyás, illetve Paypal vagy Barion fizetésmódok alkalmával az adatkezelést és a tranzakciót a Paypal vagy Barion online bankfelülete bonyolítja, melyek nem köteleznek fiókok létrehozására. A bankkártyás fizetési módot a fizetési folyamat legvégén kínálja fel az oldalunk.

Kereséshez írj be valamint, majd Enter

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

무료 vpn

IRATKOZZ FEL A KEDVEZMÉNYÉRT!

FELIRATKOZÁS = 10% KUPONKÓD

Feliratkozásodat egy 10%-os kedvezményt biztosító kuponkóddal honoráljuk, amit e-mailben küldünk!