Sziasztok!

Idén végre mi is kimaxoltuk ezt a karácsonyi szabit! Amint láthattátok, december 17-el elmentünk pihenni és próbáltuk teljes mértékben kivonni erre a 3 hétre az internetet és a közösségi felületeket az életünkből. Már tényleg nagyon kellett ez.
Viszont!
Most teljes erőbedobással elindítjuk az évet!

Először is Mindenkinek boldog és csodás új évet szeretnénk kívánni!
Másodszor le szeretnénk írni a szokásos kis éves összefoglalónkat.

A 2019 is, mint a többi, rengeteg munkával és áldozattal járt.
Gondoljuk ezzel nem vagyunk egyedül. 🙂
4 év elteltével 2019 januárjában bele mertünk fogni egy teljesen új projektbe, ami, mint tudjátok, az újrahasznosítás.
Nem csak a táskákban, hanem az életünkben is törekedni szerettünk volna a változásra, a környezettudatosság felé. Na persze nem akarunk álszentek lenni és a teljes öko tudatot nyomni most nektek… Van még mit rendesen nekünk is elsajátítani.

Viszont egyszerűen kötelességünknek érezzük/éreztük, hogy a jövőnkért elkezdjük vagy legalább megpróbáljuk a változást minden minket körülvevő dologban.
Például az esküvőnket is abszolút az újrahasznosítás jegyében szerveztük meg.
Illetve, ha már itt járunk, azt sem szeretnénk elfejteni megosztani Veletek, hogy májusban kisbabánk fog születni! 🙂
Akinek természetesen az életébe legalább ugyanennyire szeretnénk ezt az életmódot beleépíteni.
A kisfiunk születése azzal is jár, hogy a Budapesti lakásunkat eladtuk, és ebben a hónapban belekezdtünk az építkezésbe is. Ahol ugyanannyira fontos, hogy amennyire az anyagiak engedik, “ökoházként” tudjon felépülni. Jó év kezdés, az már tuti! 🙂 Unatkozás kilőve!

Rájöttünk 4 év után arra is, hogy rengetegen lettünk az oldalon (majdnem 12.000 ezren) és nem feltétlen az a mi utunk a delkánál, hogy csak a márka építésről szóljon.
Akartuk, hogy szóljon egy közösségről, ahol nem csak márkaként működünk, és halmozzuk minden nap a táska posztokat, hanem kicsit blog felületként is, ahol le merjük nektek írni az aktuális érzéseinket/tapasztalatainkat/velünk történt élethelyzeteket. Hiszen Mi is emberek vagyunk, ahogyan Ti is. Mi is hibázunk, elesünk, majd felállunk.
Rájöttünk, hogy nyitottak vagytok az ilyen posztokra is. Nyilván minden ilyen poszt szépen és furfangosan a táskák mellé van beleépítve… : )
Engedtétek, hogy elmondjuk mennyire fontos nekünk az újrahasznosítás projekt, és engedtétek azt is, hogy 1 év alatt minden apró részletét megmutassuk nektek. Nyitottak voltatok/vagytok és érdeklődők. Köszönjük!
Nem tudunk eléggé hálásak lenni nektek ezért.

2019 december 25-én az 5 éves delka évfordulón nem írtunk semmit ki. Egyrészt mert pihentünk, másrészt pedig megakartuk élni a pillanatot. Átértékelni az 5 évet magunkban, és átbeszélni a jövő évi célokat.
2019-et és az 5 évet méltóképpen búcsúztattuk.
Sok nehézségen vagyunk túl, de csodálatos érzés, hogy lehet így is márkát építeni.
A delka bag a legcsodálatosabb dolog és az összes velejáró amatőr hiba is. Sok vásárlónk velünk nőtt fel és végigkísérte minden projektünket. Reméljük, akik eddig velünk voltak, a jövőben is velünk maradnak, és azt is reméljük, hogy erre a vonalra sokan rálépnek, érdeklődővé válnak, és igényt fognak tartani rá.
Hogy most már nem csak tervezői táskát akarnak majd az emberek, hanem egy ÚJRAHASZNOSÍTOTT szuper egyedi táskát.

Legyen ez a poszt tényleg igazán személyes és szóljon tényleg igazán rólunk.
Ezért megosztunk veletek a szeptemberi esküvőnkről egy képet, ahol a koszorúslányainkat is láthatjátok az Adel Egedi új brandünk táskáival, és persze Adélról egy pocakos képet is. Mert a poszt azon részénél néhányan biztosan megakadtatok! 😀

Egyet nem tudunk megígérni 2020-ra…
Mégpedig azt, hogy a kisfiunk születése után nem fog pelenkázó táska, és egyéb babával kapcsolatos kiegészítő készülni! :DDD

Amit viszont biztosan:
HOLNAP ELKEZDŐDIK A TÉLI LEÉRTÉKELÉS, ÚGYHOGY 1 HÓNAPIG MINDEN NAP TÁSKA POSZTOKAT ÁRASZTUNK! 🙂

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kereséshez írj be valamint, majd Enter

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

IRATKOZZ FEL A KEDVEZMÉNYÉRT!

FELIRATKOZÁS = 10% KUPONKÓD

Feliratkozásodat egy 10%-os kedvezményt biztosító kuponkóddal honoráljuk, amit e-mailben küldünk!