Manapság olyan táskákra van igény és kereslet, amelyek könnyen beilleszthetők a hétköznapi viseletbe, emellett kényelmesek, praktikusak és nem utolsó sorban terhelhetők, hiszen a mobilitás és megbízhatóság kulcsfontosságú a mai modern fogyasztók számára. A termékek magyar gyártásban, kézzel készülnek, amelyet ezentúl ezzel is támogatva a hazai dizájner piac versenyképességét, sokszínűségét és lendületét. Mindezt megtapasztalhatjátok, a La’jos Concept Store-ban.

A „Delka bag” névre keresztelt dizájner táska márkát 2015-ben indította útjára Egedi Adél stílus- és divattervező, akihez megérkezett legnagyobb segítsége La’jos!

Az új helység egy igazi alkotó műhely, éppen ezért – spoiler! – sok izgalmas meglepetéssel készülnek számotokra, a részletekről folyamatosan tájékoztatnak benneteket. De miért éppen egy férfi névre esett a választásuk?

A szokásos fancy angol kifejezések próbálgatása után a tervezők neveiből – Levi, Adél, Adri, Judit –megszületett a LAJA, majd a Lajos projektnév, ami a végére szerelemgyerekké vált. Egy apró csinosítást követően pedig megszületett La’jos.

Adél izgatottam mesélt a nyitásról: „La’jos egy valóra vált álom! Régóta tervben volt, hogy nyitunk egy saját designer üzletet, amely teljes mértékben tükrözi a márka szellemiségét. Sok kérdést kaptunk a témával kapcsolatban, főleg a lakásvásárok alkalmával, ezért úgy gondoltuk ideje belevágni, egy új fejezetet nyitni, ahol a vásárlók kedvükre válogathatnak, inspiratív környezetben.”

Az üzletben a Delka bageken túl olyan kiváló tervezők termékeivel találkozhattok, mint @csipkelengye, akik lakástextillel és kiegészítőkkel, a @larbredesign és a @tiadesign.hu, akik ékszertervezéssel, illetve a @McMillanStudio, akik ruhatervezéssel foglalkoznak. Ha kíváncsiak vagytok ránk sok szeretettel várunk benneteket a cím  alatt, kávéval, sütivel.

A Delka Bag-ről

A Delka bag alappilléré a bútorkárpit, bútorszövet, amely a textilbőrrel kombinálva tökéletes harmóniát alkot, megragadja a tekintetet letisztultságával és egyszerűségével. Az erős anyagnak köszönhetően a termékek praktikusak, magas teherbírásúak, ezáltal kényelmes viseletet biztosítanak.

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kereséshez írj be valamint, majd Enter

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

IRATKOZZ FEL A KEDVEZMÉNYÉRT!

FELIRATKOZÁS = 10% KUPONKÓD

Feliratkozásodat egy 10%-os kedvezményt biztosító kuponkóddal honoráljuk, amit e-mailben küldünk!